shopping & melalak????


  • salam tgh hari sume kpd pembaca blog nie… semalam aqu & spupu aqu telah ke kuala terengganu.. nk tau ape agenda aqu??? aqu ke sana cuma nk shopping je…ingt pompuan je suka shopping… aqu pon suka, tp setahun skali je la.. mne ade duit nk shopping setiap minggu…hak3x…. sempena Year End Sale (Y.E.S) ni, aqu beli la brg2x yang berjenama skit seperti bonia & alain delon… hihihi…(xpernah lagi aqu pakai mcm nie) …. tp nk cube pe salahnye kn….. 6ti aqu tunjuk pix kemeje yang aqu ckp tu erk… hihihi… agenda kedua kitorang pe lagi, setiap kali kami keluar mne2x, mmg kami g melalak (karoeke la).. haha… ni sebahagian pix2x kami semalam…. dan kepada mereka yang lulus cemerlang dlm PMR hari nie, tahniah la.. & sape2x yang dpt result kurang skit, jgn bersedih…amik la pengalaman dan ubah kepada kejayaan kelak…..

currently listening : sera-Di Badai Asmara
p/s : jgn lupa shopping…dh nak masuk tahun baru dh nie…hihihi (peace)

Advertisements

4 Comments

  1. wahh..g shopping n melalokk dop ajok kitee pun..huhuu..

  2. bestnya dia…smpai ternganga dah tuh,takde beli brg free ke utk saya??

    • hahaha,,,ade beli untuk na… pencungkil gigi jenama paris~ ngee… hihihihi


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s